Nyheder

NYHED: LEMUS HOME

  • Af Nynne Daa
  • Ingen kommentarer

NYHED: LEMUS HOME

Dansk iværksætter vinder German Design Award 2018

 

Lemus HOME er det nyeste fænomen indenfor lyd til hjemmet og boligindretning. Med dansk æstetisk design i tankerne, har Lemus udviklet en tv stand med indbygget hifi-højtalere, der er bygget til, at give en dyb og resonerende lyd, samtidig med, at passe ind i de nordiske hjem. Dagene med store gulvhøjtalere og skuffende soundbar lyd er talte. Dette er dansk design i højeste grad - med et formål. Dommerne udtaler: 
“This intelligent design turns unsightly sound technology into timelessly elegant furniture which can be integrated nicely in a wide range of modern interiors" 
Lemus HOME er ikke blot endnu et lydsystem til hjemmet, men er designet til, at integrere lyd i din indretning og gøre lyd en del af dit hjem. Stream din yndlingsmusik trådløst med bluetooth 4.0 eller tilslut dit tv med det medfølgende AUX-kabel og få fantastisk biograflyd hjemme på sofaen. Med to indbyggede subwoofere er Lemus HOME alt hvad du behøver for, at opleve det perfekte teater lydsystem i din egen stues komfort. 
 
“Jeg kom på idéen med, at integrere lyd som en del af hjemmets interiør da jeg flyttede sammen med min kæreste. Dengang jeg blev konfirmeret fik jeg de her store bombastiske gulvhøjtalere som har fantastisk lyd, men min kæreste synes de var det mest forfærdelige i hele verden. Og så slog det mig, at vi stod i et dilemma som de fleste par kan nikke genkendende til; Mænd vil have god lyd og kvinderne vil have det gemt væk i hjemmet” fortæller iværksætter Rasmus Møller Kastrup. 
Del
Nye indlæg